• Un detector de minciuni poate sa iti salveze relatia?

  De multe ori, increderea si indoiala sunt factorii care contribuie cel mai mult la destramarea unei relatii. Mai ales daca partenerul este misterios si prin actiunile sale este suspectat de infidelitate, atunci este destul de complicat pentru cel care are astfel de ganduri sa determine daca acest lucru este adevarat sau nu. In special daca cel suspectat are un istoric deja in ceea ce priveste lipsa de onestitate in relatie, atunci trebuie sa se recurga la alte modalitati prin care sa se afle adevarul.

  Una dintre cele mai bune modalitati pentru a rezolva o astfel de situatie este cu ajutorul unui detector de minciuniAcesta din urma, analizeaza comportamentul persoanei care este supusa la test prin intermediul a cateva repere psihologice. Astfel de teste sunt realizate de specialist in domeniu iar rezultatele oferite sunt astfel pretabile pentru a fi interpretate si apoi luata o decizie in acest sens.

   Poate un detector de minciuni sa salveze o relatie?

   Testarea la un detector de minciuni este un subiect destul de delicat intrucat nu este privit ca fiind o modalitate prin care sa se poata ajunge la solutiile dorite si persoanele nu sunt intotdeauna deschise sa participe la o astfel de testare.

  Un detector de minciuni nu poate sa salveze o relatie intrucat acest lucru depinde in totalitate de rezultatele oferite de acesta si de decizia pe care o ia persoana care a apelat la un astfel de serviciu. In timpul testarii la poligraf, se analizeaza mai multi factori de natura comportamentala dar trebuie luat in calcul si faptul ca o persoana poate sa fie emotiva sau sa aiba un comportament care poate sa indice minciuna chiar daca este onest in totalitate.

  Cu siguranta, un test la poligraf nu tine niciodata locul unei decizii intrucat sunt mai multi factori de analizat si depinde in totalitate de persoana care a apelat la un astfel de serviciu pentru a oferi un verdict final si sa aiba linistea sufleteasca pe care a cautat-o.

  Un detector de minciuni poate sa salveze o relatie in momentul in care banuielile se dovedesc a fi nefondate si cuplul respectiv este de acord sa urmeze o serie de sedinte de terapie pentru a clarifica viitorul relatiei respective. Pentru a apela la astfel de servicii este nevoie de deschidere din partea ambilor parteneri implicati in aceasta poveste. Practic, cooperarea este singura cale prin care se poate beneficia din plin de toate avantajele oferite de un astfel de neajuns.

   

  De ce este nevoie sa apelezi la serviciile de testare la poligraf pentru salvarea relatiei?

   

  Un detector de minciuni nu este un colac de salvare pentru o relatie insa, prin efectuarea unei astfel de testari o persoana primeste confirmarea sau infirmarea banuielilor sale. Avantajul unei astfel de testari este acela ca se obtin o serie de interpretari care pot sa contribuie la linistea sufleteasca a partenerului care are o indoiala.

  Dupa cum spuneam, este necesar ca ambii parteneri sa isi exprime acordul atunci cand vine vorba despre astfel de servicii intrucat este singura cale prin care se pot obtine rezultate care sa aduca cuplul respectiv mai aproape de adevar.

   


 • Commentaires

  Aucun commentaire pour le moment

  Suivre le flux RSS des commentaires


  Ajouter un commentaire

  Nom / Pseudo :

  E-mail (facultatif) :

  Site Web (facultatif) :

  Commentaire :